Türk Futbolnun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber geçtiğimiz günlerde koronavirüs semptomları gösterdiği gerekçesiyle karantina altına alınmıştı.

Efsane file bekçisinin eşi Işıl Reçber'in çıkan iddiaları yalanlarken şu ifadeleri kullandmıştı;  "Rüştü, şu an yoğun bakımda ve tedavisi devam ediyor. Ateşi kontrol altına alındı. Gelişmeler iyi yönde. Hastalık çok ani gelişti. Virüs doğrudan akciğerlere inmiş. Nefes darlığı çektiği için doktorlar tarafından hemen müdahele edildi. Hala yoğun bakımda... Tedavisine devam ediliyor"

Öte yandan 46 yaşındaki efsane eldiven Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, 16 Mart’ta ABD’den döndükten sonra karantinaya girmemesi nedeniyle yoğun eleştiri almış, hastalık sonrası ise eleştirilerin dozu artmıştı.

İspanyol Marca gazetesinde çıkan haberde şu ifadelere yer verilmişti; "Işıl Reçber, Amerika'daki gezisinden dönerken 14 günlük karantina kurallarına uymadı ve dışarı çıktı. Sosyal medyada da bu hareket çok tepki çekti.''

Işıl Reçber ise iddiaları şu sözler ile yalanlamıştı; “Bu kadar uçsuz bucaksız sevgiye karşılık iyileşmek zorundasın. Hadi, o virüs seni yenemez eyvallah. Beni merak etme, ben çok iyiyim. Linç mi? Umrumda değil. Sen iyileş yeter. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz. Sağlık çalışanlarımız, doktorlarımız, hemşirelerimiz, hasta bakıcılarımız işin içine girince bin kat daha fazla anladım ki sizlerin emeğinin karşılığı yok.” 

Öte yandan Hürriyet'te yer alan habere göre;  Eski Milli kaleci Rüştü Reçber'in yoğun bakımda değil, hasta katında izole halde yattığı öğrenilirken süreçle ilgili iddialar ortaya atıldı. Sağlık durumu iyi olan Reçber'in sigara içtiği için bu hastalığı ağır attığı da yine iddialar arasında.

Sevindirici haber ise efsane kalecinin kısa süre içinde taburcu edilecek olması.. Efsane kalecinin 1 hafta içinde hastaneden taburcu olması beklendiği ifade edildi.

Kaynak: Super Haber