Radyospor’da Levent Ümit Erol’un hazırlayıp sunduğu Doğru Tektir programına bağlanarak açıklamalarda bulunan Semih Yuvakuran, sözlerine Fenerbahçe’yi değerlendirerek başladı.
Sarı-Lacivertli takımı değerlendiren Yuvakuran; ‘’Fenerbahçe acilen toparlanmalı ama sezon geçti artık. Fenerbahçe’de takımdaşlık, arkadaşlık kalmamış yok yani.Fenerbahçe’nin elinde tek bir kupa kaldı onu almaları gerekiyor.’’ açıklamasında bulundu.

Galatasaray’a da kısa bir şekilde değinen Yuvakuran; ‘’Galatasaray koşuyor ama top oynamıyor resmen top oynamayı unuttular.’’ açıklamasında bulundu.
Beşiktaş ve Başakşehir ile ilgili de açıklamalarda bulunan Yuvakuran; ‘’Başakşehir ikinci yarının başlarında biraz bocaladı ama çabuk toparlandı. Beşiktaş ise bu hafta yorgun bir şekilde Antalyaspor deplasmanına çıkacak çok zor maç olacak.’’
açıklamasında bulundu.

Son olarak Türk futbolu hakkında genel bir değerlendirme yapan Semih Yuvakuran; ‘’Şimdi ligimizde bir Tanju Çolak, bir Rıdvan Dilmen falan var mı yok? Şimdi futbolcuların hepsi düz futbolcu. Ee yetiştirelim diyoruz ama altyapıya önem veren yok önem verilmesi gerekiyor fakat bu bir zulüm olarak görülüyor. Federasyona bakıyorsun futbolun içinden gelen kimse yok, inşaat işi ile uğraşanlar futbolumuza yönetici oluyor. Ben inşaat yapıyor muyum? Herkes işini yapmalı!’’ açıklamasında bulundu.