Levent Ümit Erol’un hazırlayıp Cem Yılmaz’ın sunduğu programa konuk olan Serdar Ali Çelikler önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Fenerbahçe Beko’daki kötü gidişata değinen Çelikler ''Fenerbahçe Beko'da geçen senenin Final-Four'undan itibaren işler yolunda gitmiyor. Obradovic formsuz... İki senedir Fenerbahçe basketbol takımında kadro yapılanması problemli... Ve bu planlamayı yapan iki isim Obradovic ve Gherardini... Fenerbahçe'de Ekpe Udoh'un yerini dolduracak bir 5 numara alınmadı! Fenerbahçe basketbol tarihinin en önemli transferlerinden biri Nando De Colo'dur ama Obradovic'in tarzı bir oyuncu değil. Daha bireysel bir isim De Colo! Obradovic'in bu sezon sözleşmesi bitiyor. Ben uzatılmaması taraftarıyım. Yönetim de şu an için kararını vermiş değil. Şunu da söylim Obradovic Fenebahçe'deki şartları hiçbir yerde bulamaz!'' açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili de konuşan Serdar Ali Çelikler ''Fenerbahçe içeride Antalyaspor'u mağlup etseydi istenilen puan seviyesine ulaşmıştı. Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olacağını düşünüyorum! Devreyi 34 puan ve üzerinde bitirmeli! Galatasaray ile Fenerbahçe arasında çok büyük bir puan farkı yok. Galatasaray için de bitmiş bir şey yok ama Galatasaray camiasında negatif bir durum var. Enerjisi iyi değil takımın... Son olarak Beşiktaş’ta ise derbi galibiyeti ve Ahmet Nur Çebi'nin başkan seçilmesiyle pozitif bir hava yakalandı.’’ açıklamasında bulundu.