Milli futbolcu Servet Çetin’in eski kız arkadaşı Serpil Martin, Çetin hakkında hakaret ve tehdit suçlamasıyla dava açtırdı.

Yaklaşık bir yıl önce Serpil Martin’in yaptığı suç duyurusu üzerine savcılık soruşturma başlatmıştı.

Serpil Martin, Servet Çetin’in kendisinden yurt dışından sipariş ettiği 2 adet kol saati, 65 şişe parfüm ve 4 adet cep telefonu gibi pahalı eşyaların ödemesini yapmadığı, parasını isteyince de tehdit ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle savcılığa başvurarak şikâyetçi olmuştu. Savcılık, Serpil Martin'in şikayeti ile ilgili soruşturmasını tamamladı. Milli futbolcunun 7 yıla kadar hapsi isteniyor.

Servet Çetin savcılıkta hakkındaki suçlamaları reddetmişti.Servet Çetin hakkında savcılığın iddianamesi kabul edildi. İlerleyen günlerde Çağlan adliyesinde dava görülecek.

Radyospor'da yayınlanan Kriminal Spor’a konuşan ve Servet Çetin'in eski sevgilisi Serpil Martin, “Bana 42 bin euro borcu var. Ben adaletin yerine gelmesini istiyorum. Bana hakaret etti. Tehdit etti. Davayı geri çekmem söz konusu değil. Servet Çetin’e güvendim. Kendisi ‘çok güçlü olduğunu, Türkiye’de başına bir şey gelmeyeceğini’ söylüyordu” dedi.

Radyospor