Özellikle La Liga devi Real Madrid ve Serie A ekibi Inter yıllarında eğlencenin dozunu kaçırdığını dile getiren Süper Lig ekipleirnden Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, bu yaşam stilinin iki evliliğinin de bitmesine neden olduğunu belirtti.

De Telegraaf'a konuşan Sneijder; ''Bir keresinde Milano'da George Clooney, Megan Fox ve Bollywood yıldızları ile sabah 6'ya kadar parti yaptık. Ertesi gün Şampiyonlar Ligi'nde maça çıktım. O maçta Werder Bremen'e karşı bir gol atıp bir de asist yaptım. Bunun mümkün olduğunu görünce bu şekilde yaşamaya devam ettim" ifadelerini kullandı.

Otobiyografisinde de bu konuya değinen Sneijder şu ifadelere yer verid;

"Aslında her şey İspanya'ya transferimle başladı. Real Madrid'e giderken, aynı zamanda Madrid'in gece kulüplerine de transfer olduğumun farkında değildim. Gençtim. Başarının tadının çıkarıyordum. İlgi görmek hoşuma gidiyordu" 

Hiçbir zaman uyuşturucu kullanmadığını ancak içkiye düşkün olduğunu söyleyen Hollandalı, "Zayıftım, direnç gösteremedim. İnsanların bana gerçek bir yıldızmışım gibi davranmasına izin verdim. Real'de her zaman birlikte bir şeyler yaptığım bir takım arkadaşım olurdu. Genelde bu isim Guti'ydi. Aslında en iyi arkadaşımın votka şişesi olduğunu bir türlü fark edemedim"  şeklinde konuştu.

Van Nistelrooy ve Robben gibi takım arkadaşlarının kendisini uyardıklarını da belirten Sneijder şu ifadelerle açıklamalarını tamamladı;

"Bana daha disiplinli olmam gerektiğini söylediler. Böyle devam edersem kötü biteceğini söylediler. Çok fazla parti yapıyordum. Kötü insanlarla takılıyordum. İçki, kadınlar? Her şey kontrolümden çıktı. Bütün bunları bana ne yaptırdı bilmiyorum. Ego, para, güç? Belki de? Şimdi çok pişmanın. Yolanthe artık ABD'de yaşıyor. Hayallerimin kadınıydı. Her şeyi mahvedip onu kaybettim" 

Kaynak: Goal.com