Geçtğimiz günlerde Ankara'da oynanan play-off finalinde Adana Demirspor, Fatih Karagümrük'e penaltılarda mağlup oldu ve bu sonuçla birlikte Süper Lig'e çıkan son takım İstanbul ekibi oldu.

Ancak küme düşmenin kaldırılmasıyla birlikte 21 takımın karşılaşacağı ve her hafta 1 takımın pas geçileceği Spor Toto Süper Lig için bazı kulüpler Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükseltilip TFF'ye ’22 takımlı lig’ başvurusunda bulundu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından sosyal medyada yüz binlerce kişinin takip ettiği Twitter fenomenleri de, #SüperLig22TakımOlmalı ifadelerini kullanarak paylaşımlarda bulundu.

Gelen bu desteğin üzerine Adana Demirspor Kulübü'nün, sosyal medya ünlülerine kendilerine destek olmaları için para verdiği öne sürüldü.

Öte yandan konuyla ilgili gelen binlerce tweetin ardından sanatçı Demet Akalın da bir paylaşımda bulunarak Mavi Lacivertli takıma destek oldu. Akalın, ''#SüperLig22TakimOlmali'' ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun akşam saatlerinde yaptığı açıklamada ise Lig'in 22 takımla oynanma ihtimalinin olmadığı belirtildi.

Kaynak: İnternet Spor