Gürcistanlı eski futbolcu ve tecrübeli teknik adam Şota Arveladze, Radyospor'da yayınlanan Salim Manav'ın sunduğu Anadolu Ateşi programına konuk oldu. Anadolu Ateşi programına konuşan deneyimli teknik adam Arveladze, Süper Lig'in en iyi takımını Kayserispor seçti...

İşte Şota Arveladze'nin açıklamalar;

-HERKES HERKESTEN PUAN ALABİLİYOR-


"Her maç çok önemli. Sadece bir maç konuşmak olmaz. Sezondan önce yapılan programa göre gidiyor. Süpriz gösteriliyor. Her puanın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Son 10 haftayı herkes düşünüyor. Elimizde şuan 30 puan var. Herkes herkesten puan alabiliyor. Türk son senelerde hep aynısını gösteriyor. Bana göre değişiklik yok bu sene"

-MAÇA GİTMEYECEĞİM-

"Trabzonspor-Galatasaray maçında en önemlisi yeni stadyumdaki hava, atmosferi herkes görmek istiyor. Maça gitmeyeceğim. Yeni stadyum herkes o atmosferi merak ediyor"

-BEŞİKTAŞ'I FAVORİ GÖRÜYORUM-

"Beşiktaş'ı daha avantajlı görüyorum. Olympiakos formda değil. İlk oynanan maçta da belli oldu. Favori Beşiktaş'ı görüyorum. Bu sene Avrupa'da sadece 1 maç kaybetmiş Beşiktaş var.
Bu turu geçerek daha da iyi bir yarışa giriyor. Finale yaklaştığımız için hem ülke Beşiktaş için çok önemli"

-BAŞARININ SIRRI ŞENOL GÜNEŞ-

"Beşiktaş'taki başarının sırrını Şenol hocaya bağlıyorum. Kesinlikle Şenol hoca, yeni stadyum ve oyuncularında etkisi var ama en önemlisi Şenol hoca"

-LİGİN EN İYİSİ KAYSERİSPOR-

"Şu an ikinci devre oynadığı futbolla ligin en iyisi Kayserispor oynadığı futbol keyif veriyor. Sahaya çıkıp futbol oynayalım nasıl gol atmak lazım nasıl oynamamız lazım gibi. O rahatlığı görüyorum. Aman top kaybetmeyelim aman maç kaybetmeyelim gibi bir durumları yok"

-FENERBAHÇE VE GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞU ZORLAMIYOR-

"Düşme potası için gelecek 3 hafta çok önemli olur. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluğu zorladığını göremiyorum. Başakşehir ve Beşiktaş üst sıralarda kalır. Trabzonspor ve diğer arkadasından gelen takımlar 4. ve 3. sırayı zorlar"

-İKİ BÜYÜK ÜLKE-

"İnşallah Hollanda ve Türkiye arasındaki sorun umarım uzun sürmez. Bence bir günlük bir sorun, geçmişi yok. Sonuçta iki büyük ülke. Bir gün yaşanan bir olayı büyütmez. Bir sorun yaşamaz. Avrupa'da da çok Türk yaşıyor. Onlarda Hollanda vatandaşı olabiliyor. Büyüyeceğini zannetmiyorum"

- Ajansspor