Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Buluşmaları için Türkiye'nin çeşitli illerinde toplantılar gerçekleştiriyor. Antalya'da yapılan toplanda konuşan Terim, '' Futbolun sorunlarını dinliyoruz '' dedi.

Terim, Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Titanic Otel'de düzenlenen toplantıda Akdeniz Bölgesi'ndeki 9 kulübün başkan, yönetici ve teknik sorumlularıyla bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen toplantıdan sonra konuşan Fatih Terim, şöyle konuştu:

"Başkan, yönetici, teknik sorumluları ve altyapı hocalarıyla bilgi alışverişi yapıyoruz ve onları dinliyoruz. Sorunlarını dinliyor, düşüncelerini alıyoruz. Karşılıklı fikir telakkisinde bulunuyoruz. Adana, İzmir ve Edirne'den sonra Antalya dördüncü durağımız. Bundan sonra da Erzurum'a gideceğiz."

Toplantılarda teknik, futbol ve ekonomik konuların gündeme geldiğini vurgulayan Terim, "Buradan çok açık olarak futbolun sıkıntılarını, problemlerini her ne kadar hakimsek de birçok arkadaşımızın bire bir dokunarak, sorunlarını dinlemek çok daha da verimli oluyor. Bu da bize yol haritamızı çizmede önceliği neye vereceğimizi belirlemek açısından çok önemlidir" dedi.