Geçmişte hatalar yaptığını belirten 24 yaşındaki oyuncu, "Bu zamana kadar aslında somut anlamda baktığınızda yeteneğimin karşılığını vermemiş durumdayım. Geçmişte bir sürü saha içi ve dışında yaşadığım olaylar, sıkıntılar, problemler oldu. Bunları o zaman daha olumlu bir yönde atlatabilirdim. Gençtik, deli doluyduk. O yüzden herkes gibi bazı hatalar tabii ki yaptık." şeklinde konuştu.

"Açıkçası yaptığım hatalardan çok da pişman değilim." diyen Beykan, "İyi ki yapmışım diyorum. Hepsi bana birer tecrübe oldu, hepsinden ders çıkardım. Yaşım çok da ilerlemedi. Hala gencim, başarabileceğim bir sürü şey var. Kendime inanıyorum. Seneyi inşallah böyle geçirirsek ileride daha farklı bir Beykan görebiliriz." açıklamasında bulundu.

Sezona çok iyi başladığını da vurgu yapan Beykan Şimşek, daha arzulu oynamasıyla ilgili gelen soruya "Geçen sene uzun süre oynamayınca futbolu özledik. Ayrıca evlendim, çocuğum oldu. Sorumluluklarım daha da arttı. Bununla birlikte işine olan saygın, disiplinin de artıyor." cevabını verdi.

KAYNAK: TRT SPOR