Spor yorumcu ve köşeyazarı Uğur Karakullukçu, hakkında yaptığı yorum ve eleştiriler sebebiyle Galatasaray'ın eski oyuncusu  Yasin Öztekin tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

Uğur Karakullukçu, geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren ve yeni sözleşme için yönetimden zam isteyen 31 yaşındaki oyuncuyu eleştirmişti.

Bir spor kanalında yorum yaptığı programda konuşan Uğur Karakullukçu, "Yasin'in arama sebebi 4 senedir burada Yasin'in sözleşmesi ve performansı üzerine yaptığım yorumlar. Ben insani olarak herkesi anlayabilirim. Kibarca derdini anlatabilir. Ancak bu konuşmanın başka yerlere gitmemesi lazım. Üstü kapalı kurulan cümlelerin tehdit boyutuna varmaması lazım. O konuşmayı yaparken ben tehdit edildiğimi hissettim. 'Benim büyük bir ailem var haberin olsun, sıkıntı yaşarsın haberin olsun' dedi." dedi.

Uğur Karakullukçu, sözlerine şöyle devam etti: "Biz burada gazetecilik yapıyoruz. Sizin sözleşmelerinizi ve performansınızı da konuşacağız. Ben takımda Yasin'in Garry Rodrigues'ten daha fazla maaş istemesini eleştirmeyecek miyim? Son 2 sezonu kötü geçirip 31 yaşında zam istemesini mi konuşmayacak mıyım? Tabi ki konuşacağım. Tabi ki saygısızlık yapmadan eleştireceğiz. Hakaret ve saygısızlık yapmadan bundan sonra da eleştireceğim. Taviz vermeyeceğim. Telefon ederek insanları susturmaya çalışmak doğru değil."