Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TRT Spor’da canlı yayında eşi Revna Demirören ile birlikte demeç verdi. Türk hakemliğinin iyi yolda gittiğini dile getiren Demirören, TFF başkanlığının başarısını milli takım başarısıyla endeksli tutmamak gerektiğini söyledi.
Hakemlerin durumu ile ilgili konuşan Demirören, “Formsuz olan hakemlerimiz oluyor. Ama baktığınız zaman Türk hakemliği iyi gidiyor. Türk hakemliği iyiye gidiyor. Cüneyt hocamız Türkiye’nin gururu oldu. Ali Palabıyık da iyi gidiyor” diye konuştu.

“EN İYİ OYNAYAN GALATASARAY”
Programa Yıldırım Demirören’in 9 yaşındaki oğlu Cemal Demirören de konuk oldu. Bilal Meşe’nin, “Bu sezon en iyi oynayan takım hangisi” sorusuna Cemal’in Galatasaray yanıtını vermesi dikkat çekti.

YAYIN İHALESİ 600 MİLYON DOLAR
Ligi değerlendiren Demirören, “Fenerbahçe toparlıyor çok iyi kadrosu var. Yeni hoca geldi. Takımı toparlanması için zaman gerek. Fenerbahçe’nin muhakkak ikinci yarı bu yarışın içinde olacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Yayın ihalesi konusunda 6-7 firmanın sıraya girdiğini ifade eden TFF başkanı, “Yayın ihalesi için 6-7 firma başvurdu bize. 600 milyon Dolar bekliyorum.” dedi.
Milli takımın İstanbul’da maç oynamasına sıcak bakmadığını söyleyen Demirören, “Kazakistan maçından önce Volkan’a yapılan’ı Volkan hak etti mi, milli takım hak etti mi? Biz gidiyoruz Konya’ya Antalya’ya omuzlarda taşınıyor. 18 yaşında Brezilya’ya karşı oynayan Ozan Tufan’ı seyirci yuhaladı. Niye? Neymar’dan çalım yedi diye” ifadelerini kullandı.