Usta oyuncu Zafer Algöz bu akşam oynanacak derbi öncesi görüşlerini açıkladı.

Sözlerine oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ile başlayan Zafer Algöz; ‘’Öncelikle bu akşam oynanacak derbinin sonucu ne olursa olsun Beşiktaş’ın şampiyon olacağı gerçeği değişmeyecektir. İnşallah güzel bir maç olur,keyifli bir derbi olur. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi gibi değil de Trabzonspor-Beşiktaş maçı gibi olur. Beşiktaş’ta Atiba’nın olmayışı büyük bir kayıp fakat Fenerbahçe’de de önemli eksikler var. Bugün özellikle Talisca’ya saha içinde takımı yönetmesi adına önemli görevler düşüyor. Bu derbiden sonra Beşiktaş’ın en önemli ve en zor maçı Kasımpaşa maçı olur. Kasımpaşa’nın Galatasaray’a karşı oynadığı futbolu izledik gerçekten tehlikeli bir rakip…’’ açıklamasında bulundu.

Atiba ve Aboubakar ile ilgili açıklamalar yapan Zafer Algöz; ‘’Atiba’nın yorgunluğu bir haftalık bir yorgunluk değil Atiba’nın yorgunluğu dört yıllık bir yorgunluk… Derbide Aboubakar’dan etkili bir performans bekliyorum hatta gol bekliyorum. Zaten Aboubakar, tam olarak Beşiktaş’ın aradığı bir oyuncu genç ve çok kuvvetli… Beşiktaş taraftarının da ona sevgisi ortada, geldiği takımda böyle bir sevgi görmemiş…’’ açıklamasında bulundu.

Aboubakar’ın ligde gördüğü kırmızı karta değinen Zafer Algöz; ‘’Aboubakar’ın ligde gördüğü kırmızı kart tam bir hakem fantezisidir!’’ açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçına da değinen Zafer Algöz; ‘’Galatasaray-Fenerbahçe derbisi resmen uyku öncesi programı gibiydi. Bu derbiden sonra El-Clasico’yu açtım inanın gece ile gündüz kadar fark vardı iki maç arasında…’’ açıklamasında bulundu.