Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Güntekin Onay'ın HABER1903'e yaptığı açıklamanın sonrası, söz hakkı isteyerek HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş-Trabzonspor maçının hakemini eleştiren Uzundurukan; " Maçın hakemi Mete Kalkavan kararları ile maçın önüne geçti ve Trabzonspor'u yaktı. Bizde bunu anlatan başlık attık ve görsel kullandık. Asla art niyet yoktur. Bu tarz espirili başlık ve görseller kullanıp, sanat yaptık. Bunu eleştirenler İspanya'da, Almanya'da, Fransa'da, İtalya'da çıkan spor gazetelerine demekki hiç bakmamışlar. Onlara baksalar beni anlarlar" dedi.

- BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ BENDEN ÖZÜR DİLEMELİ -

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüşmediğini dile getiren Uzundurukan; "Ben ne Beşiktaş Kulübü Başkanından ne de Beşiktaş Kulübü Yöneticisinden özür dilemedim. Çünkü özür dilenecek bir hata yapmadım. Beşiktaş yönetimi benden özür dilesin, mağdur olan benim. " dedi.

- GÜNTEKİN ONAY'A SİTEM -

HABER1903'e konuşan Onay'ı eleştiren Uzundurukan; " Güntekin Onay, keşke Beşiktaşlı kimliği yerine basın mensubu kimliği ile konuşsaydı. " dedi.

- BEŞİKTAŞ TARAFTARININ BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR -

Beşiktaş taraftarından övgü dolu sözler ile bahseden Uzundurukan; " Benim Beşiktaş taraftarı ile alıp veremediğim hiç bir şey yok. Beşiktaş taraftarı olmak üzere, bütün kulüplerin taraftarlarının başımın üzerinde yeri var. Futbol taraftar ile güzel. Fotomaç'ın bütün manşetlerine bakarsanız hep Vodafone Arena'daki taraftarlar ile ilgili "muhteşem Beşiktaş taraftarı" diyerek söze girilir. Beşiktaş taraftarının coşkusu görülmeye değerdi. Hatta 'Desibel rekorlarını kırmayı bırakın; o gürültü, o coşku uzaydan bile duyulacak kadar büyüktü' deriz.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER