Hollanda Eredivisie Ligi ekibi PSV'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, Alman teknik direktör Roger Schmidt ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. 52 yaşındaki teknik adam Schmidt, yeni görevine önümüzdeki sezondan itibaren başlayacak.

PSV Eindhoven'ın Futbol Direktörü John De Jong, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı; “Roger, bizim her zaman menajerlik adına listemizin ilk sırasındaydı. Onun takımımıza katıldığını bildirmekten mutluluk duyuyorum” 

Hollanda ekibinin yeni teknik direktörü Roger Schmidt, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. Görüşmelerin ilk günden son güne kadar gizli bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Alman teknik direktör şu şekilde konuştu; “Kulübe bir ilgi duyduğum aşikârdı ama futbol felsefeleri konusunda bir bilgim yoktu. Toon Gerbrands ve John de Jong ile yapılan görüşmelerde, bu takımın çalışma şeklini net bir biçimde gördüm. Bu görüşmeler sonunda aynı vizyona ve misyona sahip olduğumuzu fark ettim. Sözleşmenin üzerine kalemi koyana kadar görüşmeler konusunda hiçbir bilgi dışarıya sızmadı. Bu konu, bence bu kulüpteki insanların birbiriyle nasıl ilişki kurduğunu gösteriyor. Benim için güven, başarı için en önemli unsur” 

Kaynak: Mynet Spor