Fenerbahçe’nin 10 numara için 1 numaralı adayı Hakim Ziyech ile kulübü Twente arasındaki kriz, her geçen gün derinleşirken, San-Lacivertli yönetim, Faslı futbolcuyu planladığından da ucuza transfer etmek üzere. Ziyech şu ana kadar Fenerbahçe dışında herhangi bir kulüpten ciddi bir transfer teklifi almadı.

Voetbal International’m iddiasına göre; Twente yönetimi, 2018’e kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki oyuncu için 10 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Hollanda basını, rakam 8 milyon euroya kadar Fenerbahçe  inebileceğini öne UEFA’ya ilk sürdü.

Sarı lacivertli ekip 2.5 milyon euroya transferi bitirmeyi hedefliyor. Ziyech’te yaşanan belirsizlik kulüp içinde büyük bir huzursuzluğa yol açtı. Teknik Direktör Rene Hake, “Belirsizlik Hakim’i negatif yönde etkiliyor” dedi. Menajer Ted van Leeuvven ise “Hakim’in durumu yüzünden anlaştığımız birçok oyuncu şu an bekleme odasında” diye yandı.

HAKE BİLE İSYAN ETTİ

Twente yönetiminin Ziyech’e “Ücretinde indirime git” resti ise Faslı oyuncu ile gerilimin artmasına yol açtı… Fedaya yanaşmayan Hakim, “Beni Fenerbahçe’ye satın” diye direkt rest çekerken, bir hafta içinde F.Bahçe’ye transferinin netleşmesi beklentisi var.

Twente ücretinde feda isteyince Faslı yıldız da “Beni Fener’e satın” diye rest çekti. Kanarya, 10 milyon euro fiyat biçilen yıldız için pazarlığa 2.5’tan başladı.

Kaynak : Milliyet