CSKA Moscow - Sparta Prag;

Liginde oynadığı ilk iki maçta iki galibiyet alarak sezona iyi bir başlangıç yapan Moskova ekibinin, özellikle geçen maçta Krylya Sovetov mücadelesinde Bibras Natcho'nun etkili oyunu göz doldurdu. Öte yandan henüz önemli bir transfere imza atmayan Çek Cumhuriyeti temsilcisinin en etkili ismi David Lafata'nın sakat olması, Prag ekibi için gol yollarında önemli problem olarak gözüküyor. Bu maçta ev sahibi CSKA'nın 1.40'lık galibiyet oranı değerli gözükmektedir. Sistem kuponları için de handikaplı 1 bahsi (oran 2.50) değerlendirilebilir.


Midtjylland - APOEL Nicosia;

Liginde iki maçını da kazanarak iyi bir başlangıç yapan ev sahibi Danimarka takımı karşısında, kadrosunu daha önce ülkemizde oynayan Roy Waterman ve Luis Leal ile güçlendirmeye çalışan APOEL'in bu maçta gol yememek için defans ağırlık oynaması beklenmektedir. İkinci maç için avantaj sağlamak isteyen ev sahibinin maçı zor da olsa kazanacağı düşünülrse, ev sahibinin galibiyetine verilen 1.90'lık oran caziptir.


Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk;

Kadrosuna kattığı oyuncularla transfer döneminin şampiyonu olan Fenerbahçe ile Şampiyonlar Liginin en tecrübeli takımlarından Shakhtar Donetsk'in yapacağı mücadelede, hazırlık döneminde yaptığı maçları göz önünde bulundurarak ekibimizin hem Sow ve Fernandao ile kolay gol atabilmesi hem de defans kurgusunun tam oturmaması nedeniyle kolay gol yiyebilmesi nedeniyle bizleri bu maçta karşılıklı gol var bahsine yöneltmektedir. Oran 1.60.


Dinamo Zagreb - Molde;

Kadrosunda Angelo Henriquez, Junior Fernandes gibi etkili forvetleri olan Hırvat takımının gol yollarında sıkıntı yaşamadığı, buna rağmen bu sezon liginde oynadığı her maçta gol yediği düşünülürse, Norveç'in güçlü ekibi Molde'nin de skora katkıda bulunabileceği ve bu maç için en ideal tahminin 2,5 gol üstü olacağı düşünülmektedir. Oran 1.70.


Young Boys - Monaco;

Transfer dönemini hareketli geçiren Fransız ekibinde bir çok oyuncu ile yollar ayrılırken kadrosuna yeni isimler katıldı. Young Boys ise ligde oynadığı iki maçta da elde ettiği beraberliklerle liginde iyi bir başlangıç yapamadı. Kapalı kutu olarak görülen Monaco'nun skora katkı yapacağını düşünüldüğünde bu mücadelede taraf bahsinden çok gol bahsine yönelinmesi ve 2.5 gol üstü oranın da 1.80 olması oldukça cazip görünmektedir.