Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe karşısında iyi futbol oynayarak karşılığını skorla almak istediklerini söyledi.

Başakşehir Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Abdullah Avcı, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig’in 15. haftasında Kadıköy’de oynayacakları maç öncesi konuşan Abdullah Avcı, "Rakibimiz Türkiye’nin en önemli takımlarından bir tanesi. Dün akşam Avrupa Ligi’nde onlarla sevindik. Beşiktaş ile üzüldük. Fenerbahçe’nin bireysel performansı oldukça yüksek bir takım. Kadıköy’de baskı unsuru çok fazla. Biz de bunu nasıl kırarız ve bununla birlikte hücum opsiyonlarını nasıl geliştiririz diye çalıştık. Tabelaya baktığımızda 26 puana 30 puan, kazanma duygusu ve yukarıya biraz daha yakınlaşmakla birlikte Pazartesi günü Beşiktaş – Galatasaray maçının olması bizi heyecanlandırıyor. Güzel bir müsabaka oynayacağız. Umarım bunun karşılığını da oyun olarak da skor olarak da biz alırız. Onların oyuncu kalitesi var, biz oyun kalitesi ile bu mücadelenin içinde olmak istiyoruz." dedi.

'GEÇEN SENEDEN DAHA İYİYİZ'

Tecrübeli teknik adam, bu sene performanslarının ve puanlarının geçen sezona oranla daha iyi olduğunu söyledi.

Abdullah Avcı, "Biz hep beklentilerin dışında işler yapıyoruz. Geçen seneden eksik olan taraflarımızı geliştiriyoruz. Bunları yaparken de tabii ki maç kaybedeceğiz. Bundan sonra da kaybedeceğiz. Geçen seneye nazaran hem oyun anlamında hem de puan anlamında daha üzerinde bir performans çiziyoruz demek ki doğru işler yapıyoruz." diye konuştu.

Avcı ayrıca, hedefleri arasında geçen sene olduğu gibi Avrupa Kupaları olduğunu da sözlerine ekledi.

'DEVRE ARASI TRANSFER OLMAYABİLİR'

Abdullah Avcı, transfer için 10 kişilik bir ekipleri oldukların fakat devre arası transferin planlarında olmadığını dile getirdi.

Avcı, şöyle konuştu: "Transfer için bazen biz oyuncu arıyoruz bazen oyuncu gitmek istiyor. 10 kişilik ekibimiz bu konuda sağlıklı bir şekilde çalışıyor fakat net olarak bu devre arası itibari ile transfer diye bir şey durmuyor. Türkiye ve yurtdışında takip ettiğimiz oyuncular var."

Öte yandan Medipol Başakşehir, tesislerinde yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü. Başakşehirli oyuncular teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde top çalışması yaptı. El ele tutuşarak oluşturulan çemberlerle hücum ve savunma çalışan Başakşehirli futbolcuların neşeli hareketleri dikkati çekti.