Süper Lig'in ikinci yarısında Fenerbahçe evinde Adanaspor ile 2-2 berabere kalınca, Medipol Başakşehir de evinde Kayserispor'u 5-0 ile geçince sarı-lacivertli ekip şampiyonluk yarışında ağır bir darbe almıştı. Bu sonuçların ardından Medipol Başakşehir, Beşiktaş'a 1, Galatasaray'a 3, Fenerbahçe'ye 7 puan fark atmıştı.

Dünkü Karabükspor-Galatasaray maçında sarı-kırmızılı takımın yenilmesiyle, Fenerbahçe camiası hem şampiyonluk için hem de zirvedeki rakiplerini yakalamak adına bu maçı kadar maçı olarak görüyor. Yönetim ve futbolcular bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilinciyle sahaya çıkacaklar. Başakşehir cephesinde ise bu zorlu maç öncesi her şey hazır. Medipol Başakşehir'li futbolcular bu maça hazır olduklarını her fırsatta belirtiyor.

Haftanın en önemli maçı öncesi Medipol Başakşehir'in Bosnalı yıldız oyuncusu Edin Visca'nın kritik maç hakkında önemli açıklamaları;

- Her anlamda bu maça hazırız! -

Maça hazır olduklarını belirten Visca, “Medipol Başakşehir takımı olarak her anlamda bu zorlu maça hazırız. Rakibimizin taraftarlarıı önünde iyi bir takıma dönüştüğünü biliyoruz. Ancak biz de bu zorlu maçta gücümüzü göstereceğiz. Bu sezon, geçen sezonki istatistiklerimi geçebilmek için çok çalışıyorum. Tek konsantre olduğum konu takımımı daha ileri götürebilmek. Bütün takım olarak böyleyiz. Her maça %100'ümü vermeye çalışıyorum. Fenerbahçe karşısında da aynı konsantrasyonla sahada olacağım.” dedi.