Süper Lig'in 10. haftasının açılış maçında Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ederek zirve iddiasını perçinleyen Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu galibiyet sonrası verdiği demeçlerle takım hakkında yapılan yorumlara yanıt verdi, iddiasını ortaya koydu.

"Geçen hafta Maraton'u izledim. 'Yıldızları yok takım oyunu oynuyorlar' dediler. Onlara katılmıyorum. Bizim de yıldızlarımız ve çok iyi oyuncularımız var" diyen Emre, FB, BJK ve GS kadar kaliteli bir kadromuz yok ama bunu sonuna kadar götürmek istiyoruz. Bu Ligde şampiyon olmak zor. Şimdiden bunları dillendirmek kolay olmaz ama mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Başakşehir kaptanının diğer açıklamaları ise şöyle:

İSTEDİĞİMİZ OYUNU OYNADIK

"İki takım içinde zorlu bir maç olacağı konuşuluyordu. Kendimize göre saha içinde bir yapılanmamız var. Karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Galatasaray'ın kalitesini konuşmaya gerek yok. Onlara bu maçta çok fazla boşluk vermedik ve istediğimiz oyunu oynadık.

ÇOK POZİSYONA GİRMEDİK

"Galatasaray'ın geri dönüşlerdeki boşlukları ve duran toplardaki zaafını iyi değerlendirdik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Çok pozisyona girmeden Galatasaray'ı yendik. Buradan galip ayrılmak çok kolay değil. Bunu başardığımız için çok mutluyuz."