İrfan Can Kahveci, hedeflerini anlattı. Kendisini geliştirebileceği bir kulübe geldiğini belirten Medipol Başakşehirli futbolcu, "İnşallah kendimi geliştirip önce bu takıma katkı sağlamak ve sonrasında Avrupa’ya gitmek istiyorum." dedi.

İspanya Ligi’nin, Türk futbolcularının oyun yapısına uygun olduğunu ifade eden İrfan Can, şöyle konuştu:

"Bana göre İspanya Ligi, her Türk oyuncusunun başarılı olabileceği bir lig. Arda abi, Emre abi orada ve başarılılar. Ben de İspanya’da başarılı olabileceğimi düşünüyorum. İspanya’da Real Madrid’i tutuyorum. Çok büyük bir kulüp. İnşallah bir gün Real Madrid formasını giyerim. Atletico Madrid ve Villarreal gibi çok iyi kulüpler de var. Avrupa’ya gidip kendimi geliştirmek
istiyorum. Hangi takım olduğu fark etmez."

Ligde ise hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden genç yıldız liderliği tekrar Beşiktaş'ın elinden almak istediklerini bunun için çok mücadele edeceklerini belirtti. Ara transfer döneminde Fenerbahçe ile de adı anılan İrfan Can Kahveci, kendisine Sarı Lacivertli kulüpten bir teklif olmadığını söyledi.

Kendisine A Milli takım hakkında da düşünceleri sorulan İrfan Can ;

Tabii ki her genç futbolcu gibi bende Ay Yıldızlı formamızı terletmek istiyorum. Bunun için çok çalışıyorum ve bir gün milli takıma seçileceğime yürekten inanıyorum'' dedi.