Mehmet Altıparmak'ın açıklamaları;

"Geçen sezondan var olan iskelet kadronun yanına önemli transferler yaptık. Çok pozisyon üreten ve gol atan bir takım oluşturmak istiyoruz. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Oynadığımız 4 maçta bunun sinyallerini verdik." 

"100. yılımızda çok önemli hedeflerimiz var. 100. yılında Kasımpaşa'ya kupa getirmek istiyoruz. En büyük hedefimiz 100. yılında Kasımpaşa'ya Türkiye Kupası'nı getirmek ve Avrupa kupalarına katılmak. Bu doğrultuda çalışıyoruz. İnşallah bunu başaracağız. Bu sene hedeflerimiz büyük."

"Burada muhteşem bir düzen ve işleyiş var. İyi yönetilen kulüpler bu sezon başarılı olacaktır. Aytemiz Alanyaspor ve Demir Grup Sivasspor bunu geçen sezon ispatladı. Bu sezon biz de bu kulüplerin arasındayız. Bu sezon da ekstra şampiyonluk adayları çıkabilir. Bunlardan biri biz de olabiliriz. İlk 4 haftalık periyot kimseyi yanıltmasın. Bundan sonraki süreçte lig daha çok oturacak. Biz de bu yarışın (şampiyonluk) içinde olacağız. Değerli oyuncularım var. Hiçbir takımdan aşağı kalır yanımız yok. Oynadığımız futbolla bunu göstereceğiz. İnşallah bunu yaptığımızda bizi konuşacaksınız."

 "Koita çok önemli bir oyuncu. Ben vazgeçilmez oyuncu olduğuna inanmıyorum. Değerli oyuncu vardır. Koita'ya büyük takımlardan tekliflerin gelmesi çok normal. Geçen sezon takıma çok fazla katkı verdi. Ancak biz bir hedef koyduk. İsteyen takımlarla aynı hedefe gideceğim. Koita'yı neden vereyim? Biz bunu bir türlü anlatamadık, belki bu durum menajerler ve diğer kulüplerden kaynaklandı. Koita'nın ciddi bir sakatlığı vardı. Sezon öncesi bizimle olamadı. Bir takıma gitme isteği olabilir. Bu normal. Önemli olan bizim düşüncelerimiz. Koita'ya 'Hedefimizi yakalamak için sana ihtiyacımız var, bizimle birliktesin' dedik. Neticesinde bir yere gitmedi ve bizimle kaldı. Koita'ya teklif geldi ancak hedeflerimiz olduğu için kabul etmedik."

KAYNAK: TRT SPOR