Fenerbahçe cephesi

Kadrosuna mutlaka yerli bir forvet alacak olan Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz sezonun devre arasında da Eren Derdiyok için ciddi girişimlerde bulunmuştu. Teknik direktör Vitor Pereira’nın onay verdiği gurbetçi futbolcu konusunda yeniden görüşmeleri başlatan Fenerbahçe Yönetimi, 2.5 milyon Euro’luk bir bütçe hazırladı. Ancak Kasımpaşa şu anda 3.5 milyondan aşağı inmiyor. Taraflar arasındaki pazarlıklar sürüyor.

Galatasaray cephesi

Hücum hattını sil baştan kuracak olan Sarı-Kırmızılılar, bir değil iki forvet alacak. Hugo Rodallega’yı yedekte tutan Cim Bom iç piyasada tüm dikkatini Eren Derdiyok üzerine yöneltti. Ryan Donk transferinde Kasımpaşa’nın sahibi Turgay Ciner ile sıcak ilişkiler kuran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu durumu avantaja çevirmek istiyor. Hafta içinde her iki kulübün patronunun bir araya gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor cephesi

Tomas Necid transferini bir türlü sonuçlandıramayan Trabzonspor da Eren’i istiyor. Sefa Yılmaz, Erkan Zengin, Musa Nizam ve Yatabare gibi isimleri takasta kullanmayı planlayan Bordo-Mavililer, ‘oyuncu artı para’ formülüyle Kasımpaşa’yı ikna etmek amacında. Yıllık 2 milyon Euro garanti ücret isteyen 28 yaşındaki futbolcuya, yönetim 1.5 milyon Euro teklif etti. Pazarlıklar iyice kızıştı.