"MUSTAFA DENİZLİ'YE BAKTIKLARINDA..."


Kasımpaşa'nın Mustafa Denizli hamlesiyle ilgili yorum yapan Fatih Altaylı, "Hedefi büyük olan takımın kulübesinde de winner olması lazım. Oyuncu dönüp baktığında bir futbol tarihi görüyor. Diyor ki 'Benim teknik direktörüm Galatasaray'ı çalıştırmış şampiyon yapmış, Beşiktaş'ı çalıştırmış şampiyon yapmış, Fenerbahçe'yi çalıştırmış şampiyon yapmış, Milli Takım'ı çalıştırmış ve ilk defa önemli işlere imza atmış' Saygın ve önemli bir teknik direktör görüyor, saygı duyuyor." dedi.

"TREZEGUET'YE KIZDILAR; TALİPLERİ VAR AMA..."

Süper Lig'de ilk yarının flaş takımlarından biri olan Kasımpaşa ile ilgili sözlerine devam eden Altaylı, "Trezeguet'e kızdılar, talipleri var ama onu çöp etmediler. Tekrar aldılar, yoğurdular ve şahane de oynadı. Hem Avrupa'dan hem de Asya'dan talipleri var. Açık söyleyeyim İngiliz takımlarını seyrediyorum ama Kasımpaşa'nın maçlarından keyif alıyorum." ifadelerini kullandı.

"F.BAHÇE'DEKİ KARARSIZLIK, BEŞİKTAŞ'TA..."

Beşiktaş'la ilgili konuşan ve Şenol Güneş'in siyah-beyazlıları iki sene şampiyon yaptığına dikkat çeken Fatih Altaylı "Para ödemiyorsun bir. Kolay bir adam değil de seni iki sene şampiyon yapmış bir adamın yardımcısını kulübe sokmuyorsun iki. Yönetimin yardımcı diye zorla dayattığı adamı teknik direktör antrenmana sokmuyor. Böyle bir kulüp olabilir mi? Fenerbahçe'deki kararsızlığın bir benzeri yok mu?" diye konuştu.

"FATİH TERİM DE BAŞKAN OLABİLİR"

Galatasaray'da Fatih Terim'in başkan olabileceğini iddia eden Fatih Altaylı, "62-63 yaşında hayatında ilk defa Galatasaray Spor Kulübü'nün kapısından girmiş ve yönetici olmuş, orada bazı maçlar yapıldığını öğrenmiş ve gitme ihtiyacı hissetmiş Dursun Özbek başkan oldu... Mustafa Cengiz yıllardan beridir tanıdığımız biriydi ancak yönetimde hiçbir zaman bulunmadı. O da başkan olabildiyse Fatih Terim gibi 65 senelik hayatının hemen hemen 45 senelik hayatını Galatasaray'da geçirmiş, her türlü sorumluluğu almış birisinin Galatasaray'a başkan olmasının önünde hiçbir engel yoktur. Zaten bu tavrını da sürdürecekse başkan olsun. Davulu başkasının üzerine asıp vurduğun zaman davulu alırsın." dedi.

Kaynak: Habertürk