Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada tecrübeli teknik adamla 1 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Kasımpaşa'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kasımpaşamızın teknik direktörlüğü konusunda Mehmet Altıparmak ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır. Kasımpaşamıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak'a çalışmalarında başarılar dileriz. Kamuoyu bilgisine saygıyla duyurulur."

Son olarak TFF 1. Lig'de Hatayspor'u şampiyonlukla Süper Lig'e taşıyan Mehmet Altıparmak, BB Erzurumspor'un ardından ikinci kez bir Süper Lig takımında görev yapacak.

Kasımpaşa geride bıraktığımız sezon ligin 21. haftasında göreve getirilen Fuat Çapa yönetiminde ciddi bir çıkış yakalasa da deneyimli teknik adamla sezon sonunda yollar ayrılmıştı.

"Türkiyenin en üst düzey kulübüne geldim"

Mehmet Altıparmak, lacivert-beyazlı takımın Kemerburgaz'daki tesislerinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

"Türkiye'nin en kurumsal ve üst düzey kulübüne geldim. Heyecanlı ve mutluyum." diyen Altıparmak, "Kendi vizyonum ve kulübün vizyonu örtüştüğü için bu tercihi yaptık. Bizi tercih ettikleri için başkanımız Turgay Ciner ve Serkan Reçber'e teşekkür ediyorum. Bu sene hedeflerimiz büyük. Geçen sene 10. olmuş bir takımdı. Daha üst sıraları hedefleyeceğiz. Avrupa kupaları ve Türkiye Kupası'nın yanı sıra, belki de ligde hedef şampiyonluk olabilecek bir yapı oluşturmak amacımız" diye konuştu.

Pozitif futbol oynatmaya çalıştığını söyleyen Altıparmak, "Böyle vizyonlu bir kulüpte de bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa'nın kurumsal bir yapıya sahip oldunu yineleyen Altıparmak, şunları söyledi:

"Burada herkes kendi işini yapıyor. Çalıştığımız diğer kulüplerde başka işler de yapıyorlardı. Biz de hoca olarak sahayla ve futbolcularımızla uğraşacağız. Bu da başarıyı getirecek diye düşünüyorum. Takımla tanıştık. Futbolcu olarak hepsini tanıyoruz. İyi futbolcular, iyi karakterler var. Bu karakterlerin içine, eksiklerimizi tespit edip kulübün vizyonuna uygun isimleri katarak yola devam edeceğiz. Transfer politikamızı söylemiyoruz. İsimler duyulunca transfer farklılaşıyor. Eksiklerimizi belirleyeceğiz."

(Goal)