Süper Lig 29. hafta mücadelesinde Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

55'te son haftaların formda ismi Kasımpaşalı Trezeguet, güzel bir kafa golüyle perdeyi açtı. 66'da Diagne'nin ceza sahasında yaptığı şık hareketlerin ardından gönderdiği ortaya rövaşata ile vuran Mensah, maçın sonucunu belirledi: 2-0.

Bu skorla arka arkaya 3. galibiyetini alan Kasımpaşa, puanını 40 yaparak 8. sıraya yükseldi. Ligden düşmesi kesinleşen Karabükspor ise 12 puanla son sırada kaldı.

KASIMPAŞA 3'TE 3 YAPTI

Son haftalarda çıkışa geçen Kasımpaşa, küme düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor’u yenerek uzun aradan sonra ilk kez ligde 3’te 3 yaptı. Deplasmanda Göztepe’yi 2-0, Bursaspor’u da 1-0 mağlup eden Kemal Özdeş yönetimindeki Lacivert-Beyazlı ekip bu halkaya evinde oynadığı Karabük’ü de ekleyerek, uzun aradan sonra 3 maçta 9 puan kazandı.

Kasımpaşa, son olarak Rıza Çalımbay döneminde 2015-2016 sezonunda 14. haftada deplasmanda Osmanlıspor'u (1-0), 15. haftada Konyaspor’u (2-1) ve 16. haftada dış sahada Mersin İdmanyurdu’nu (2-1) mağlup ederek üçleme yapmıştı.