Kasımpaşaspor kaptanı Adem Büyük, Gaziantepspor'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa'ya ateş püskürdü. Öne geçmelerinin ardından bütün kararların rakip takım leyine verildiğini söyleyen tecrübeli oyuncu "Eğer istemiyorlarsa biz bu ligde oynamayalım" dedi.

Karşılaşma 1-0 Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle devam ederken Gaziantepsğor lehine penaltı veren Özkahya hakkında konuşan Adem büyük, " Hakemlere saygı duyuyoruz konuşmak istemiyoruz ama mecbur kalıyoruz. Rakibin penaltısı öncesinde bize yapılan bir faul var verilmedi. Pozisyonu az önce izledim ceza sahası içinde olmamış. Ama hakem içeride görmüş" dedi.

"Tünelden içeri girerken argo konuşuyorlar"

İlk defa böyle bir duruma maruz kalmadıklarını belirten 28 yaşındaki oyuncu "Hakemin maç İçindeki tutumu hiç hoş değil. Biz de çocuk değiliz ekmeğimizi kazanıyoruz. Tünelden içeri giriyoruz bağırıp çağırmalar, argo konuşmalar yapıyorlar. Sen hakemsin madem bir şey yapmadın sen de herkes gibi gir içeri o zaman" ifadelerini kullandı.

"Eksiklikleri var ki FIFA kokartı alınmış"

Hakem Tolga Özkalfa'nın FIFA kokartının olmamasına da değinen Kasımpaşaspor kaptanı "Bu hakem bildiğim kadarıyla FIFA kokartlıydı. Ama ben bugün FIFA kokartını görmedim. Demek ki bazı eksiklikleri var ki FIFA kokartı alınmış. Belki bu konuşmalarımdan dolayı ceza alıcam ama bunun önüne geçilmesi lazım. İlk yarıda da puanlarımız gitti belki şu an daha farklı yerde olabilirdik. Eğer istemiyorlarsa biz bu ligde oynamayalım. Formaları bırakıp hiçbir maça çıkmayalım. Daha fazla konuşup kötü bir şey söylemek istemiyorum. Biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz artık. Ben inanıyorum ki bütün kulüpler aynı derecede şikayetçi." dedi. Hakem kararlarının bu mağlubiyet için bahane olmayacağını söyleyen Adem Büyük. Yenildik üzgünüz taraftarlarımızdan özür diliyoruz.Bunun telafisi önümüzdeki hafta oynayacağımız başakşehir maçıyla olacaktır. Tekrar galibiyet serisine başlayacağımızı düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.