Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yarın İstanbul'da Akhisar Belediyespor'la karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde son 5 maçta bir kez kazanabilen Kasımpaşa, formda rakibiyle zorlu mücadeleye çıkacak. Bu dönemde 6 puan toplayan lacivert-beyazlılar, aynı periyotta 4 maçını kazanan, bir kez berabere kalan Akhisar Belediyespor'u konuk edecek.

Ligin 10. haftasında Beşiktaş ile dış sahada 3-3 berabere kalan Kasımpaşa, 5 haftalık bölümde tek galibiyetini Medicana Sivasspor'u 2-1 yenerek aldı. Antalyaspor ile 0-0 eşitliği bozamayan ve Çaykur Rizespor maçından 1-1 beraberlikle ayrılan lacivert-beyazlı ekip, sahasında Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu. Kasımpaşa'nın yarınki rakibi Akhisar Belediyespor ise son dönemdeki performansıyla dikkatleri üstüne çekiyor.

Ligin ilk 5 haftasında sadece bir kez kazanabilen Ege temsilcisi, 3 beraberlik ve 1 yenilgi sonunda 6 puanla 10. sırada kendine yer bulabilmişti. Akhisar Belediyespor, 5. haftanın ardından bambaşka bir görüntüye girdi ve puan tablosunda hızla yükseldi. Sonraki 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplayan Akhisar Belediyespor, topladığı 19 puanla 4. sıraya kadar yükseldi. Veysel Sarı cezalı Kasımpaşa'da Beşiktaş maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Veysel Sarı, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Lacivert-beyazlı ekipte, üç sarı kartı bulunan Tunay Torun, Akhisar Belediyespor karşısında kart gördüğü takdirde cezalı duruma düşecek ve 12. haftada Kayserispor ile oynanacak karşılaşmada takımını yalnız bırakacak. Lacivert-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Omerou ve İsmail Ayaz'ın da karşılaşmada forma giymemesi bekleniyor. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.