Ligin ilk yarısındaki performansının aksine ikinci devrede büyük düşüş yaşayan ve sadece bir kez kazanabilen lacivert-beyazlı takım, 24. hafta maçında yarın Antalyaspor'u konuk edecek.

Süper Lig'in ikinci yarısındaki tek galibiyetini Eskişehirspor'u sahasında 2-1 yenerek alan Kasımpaşa, Medipol Başakşehir ile de 1-1 berabere kalarak son 6 haftada sadece 4 puan toplayabildi. Gaziantepspor'a 2-1, Gençlerbirliği'ne 1-0, Fenerbahçe'ye 3-1 ve Çaykur Rizespor'a da 2-0 mağlup olan lacivert-beyazlı ekip, yarınki karşılaşmada galip gelmek istiyor.

Kasımpaşa ile Antalyaspor arasındaki mücadele, yarın saat 13.30'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

9 HAFTA ÜST ÜSTE GOL YEDİ

Kasımpaşa'da Antalyaspor maçı öncesi en büyük sıkıntı savunma performansında yaşanıyor.

Ligde geride kalan 9 haftada üst üste gol yiyen lacivert-beyazlı takım, en son 14. haftadaki Osmanlıspor maçında kalesini gole kapatabilmişti. Kasımpaşa, bu 9 haftada 12 golü kalesinde gördü.

OMERUO'NUN CEZASI BİTTİ

Lacivert-beyazlılarda, sarı kart cezası biten Omeruo, yarınki karşılaşmada takımdaki yerini alabilecek.

Kasımpaşa'da bu sezon 4. sarı kartını Çaykur Rizespor maçında gören Andre de Castro ise cezası nedeniyle Antalyaspor karşısında takımını yalnız bırakacak.
Takımda 3 sarı kartı bulunan Olivier Veigneau ile 7 kez sarı kartla cezalandırılan Veysel Sarı, sınırda bulunuyor. Bu iki oyuncu, yarın da kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecekler ve Medicana Sivasspor maçında takımlarını yalnız bırakacaklar.

Kasımpaşa'da sakatlıkları bulunan Vasil Bozhikov, Kubilay Akyüz ve Aydın Yılmaz, Antalyaspor maçında görev alamayacak.