Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Kayserispor, sahasında zorlu karşılaşmada Akhisar'ı 3-2'lik skorla geçerek hem rakibinin galibiyet serisini sonlandırdı, hem de ligde kalma yolunda nefes aldı. 

Kadir Has'taki karşılaşmaya Derley'in pozisyonuyla başlayan Kayserispor, 26. dakikada Rodallega'ya engel olamadı. Yıldız isim ligdeki 9. golüyle takımını öne geçirmeyi başardı. Kayserispor, Biseswar'ın düşürülmesiyle bir penaltı kazandı. Atışı kullanan Biseswar, skora dengeyi getirdi ve 1-1'lik eşitlik sağlandı.
İlk yarının son anlarında Kayseri bir penaltı daha kazandı. Yine Biseswar topun başına geçti ve sarı kırmızılıları öne geçirdi. 54. dakikada Derley'in kafa vuruşu Douglao'ya çarparak ağlara gidince fark ikiye çıktı. 


64. dakikada gole giden Rodallega'yı düşüren Zeki kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Son dakikalarda Akhisar Rodallega ile muhteşem bir gol daha buldu ve skora 3-2'ye getirdi. 

Karşılaşmayı 3-2 kazanan Kayserispor, 17 puana yükseldi ve rahat bir nefes aldı. 3 maçlık galibiyet serisi noktalanan Akhisar ise 28 puanda kaldı. 


KAYSERİSPOR - AKHİSAR: 3-2
STAT: Kadir Has
HAKEM: 
Mustafa Öğretmenoğlu

KAYSERİSPOR: Kayacan, Zeki, Mustafa, Mabiala, Ömer, Furkan, Samba Sow, Deniz, Diego, Biseswar, Derley
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

AKHİSAR: Lukac, Ahmet Douglao, Caner, Kadir, Costudio, Merter, Güray, Nguemo, Sami, Rodallega
TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan