Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile Barcelona'ya transfer olan Emre Demir TRT SPOR'a özel konuştular.

Barcelona'ya transfer olan genç isim Emre Demir, "Hedefimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum.Uzun yıllar Barcelona forması giymek istiyorum" ifadelerini kullanırken. Başkan Berna Gözbaşı ise "Hedefim Ülkemize yeni Emreler kazandırmak" dedi.

Emre Demir, "Babamla gece gündüz her zaman beraberdik ve küçükken Barcelona'ya gitme hayali kuruyordum. Bu karar açıklanınca babam da ağladı. Barcelona'ya transferimi, imza atacağım gün öğrendim. Tarif edilemez bir duyguydu... Küçüklüğümden beri hayalim Barcelona'da oynamaktı."şeklnde konuştu

Başkan Berna Gözbaşı ise şunu söyledi; "Emre 7-8 yaşına geldiğinde dalga falan geçmişler bu yaşta çocuk transfer olur mu diye. Emre’den en çok istediğim bu yaştakilere örnek olması ve Emre Demir olma hayalini kurdurması."

Genç oyuncunun vedasıyla ilgili gelen soru üzerine ise Gözbaşı "Emre daha burada. 18 yaşına girmedi. Vedalaşırken artık ayrı bir program yaparız. 'Gözbebeğiniz neden oynamıyor' diyorlar. Gözbebeğimiz sezon başında sakatlık geçirmişti ama şimdi hocamdan olumlu raporlarını alıyorum"  cevabında bulundu.

KAYNAK: TRT SPOR