KARAMAN'DAN MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'E ÖVGÜ

Hikmet Karaman, Türkiye'de teknik direktörlerinin uzun süreli çalışmamalarının hatırlatılması üzerine, şöyle konuştu:
"Maalesef bizde istikrar yok. Başarıyı getiren istikrardır. Bunu şuan Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir'de görebilirsiniz. Göksel Gümüşdağ'ı tebrik etmek gerekiyor. Yönetim hocasına sahip çıkıyor. Negatif ve pozitif anlamda. Bu istikrarı kulüplerimiz oturtmalı. Taraftarımız iki sene sonra hocası istemiyor. Belki Medipol Başakşehir'in arkasında taraftar baskısı olmadığını da unutmamak lazım."

"KAPAK OLSUN"

Erciyesspor'da görev yaptığı dönemlerin hatırlatılması üzerine Karaman, "Erciyesspor bizim çalıştırdığımız dönemde UEFA tarafından yılın en iyi çıkış yapan takımı olarak açıkladığı bir takımdı. Ben inanamıyorum. Bizden sonra çok iyi de transferler yapılmıştı. Bugün bu kulübün liglerde olmaması üzücü. Bu da yöneticilerimize bir kapak olsun" diye konuştu.

"ALTYAPIDA ÖNEM VERECEĞİZ"

Hikmet Karaman, altyapıda yer alan sporculardan sürekli A Takım kadrosuna futbolcu çağıracaklarını kaydetti. Altyapıya önem verdiklerini belirten Karaman, şunları söyledi:

"Kampa gelirken altyapı antrenörlerimize birkaç kişiyi kendilerinin belirlemesini istedim. Bir kaçını da ben belirledim ve buraya getirdik. Bundan sonra sürekli bunu yapacağız. Hem altyapıdaki futbolcularımız A Takım atmosferini görecek hem de alt yapıda rekabet olacaktır. U17 Milli Takım kampına giden futbolcuları çağıracağız. Bir futbolcu milli takıma gidiyorsa burada da bulunmayı hak ediyordur. Torpil morpil yok. Bunu da söylemiş olayım."

Kaynak: DHA