Kayseri ekibinin transferdeki hedefleri Galatasaray’da fazla forma şansı bulamayan orta saha Jimmy Durmaz ve sol bek Emre Taşdemir.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da hedef teknik adam Robert Prosinecki’nin de onay verdiği öne sürülen Jimmy Durmaz ve Emre Taşdemir. Galatasaray istediği performansı yakalayamayan iki oyuncu için gelen tekliflerin değerlendirecek. Kayserispor, Galatasaray’ın vereceği transfer yanıtına göre çalışmalarını yön verecek. Kayserispor, Galatasaray’dan olumsuz bir yanıt gelmesi durumunda alternatif oyunculara yönelecek. 

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın sezon öncesinde kadrosuna kadrosuna kattığı Jimmy Durmaz bekleneni veremedi. 30 yaşındaki orta saha sezonun geride kalan kısmında 3 tanesi ilk 11 olmak üzere 10 maça çıktı. Bu maçlarda 1 asist yapan Jimmy Durmaz beklentileri karşılayamadı. 

Sarı Kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezonun devre arasında Bursaspor’dan transfer ettiği 24 yaşındaki Emre Taşdemir beklentilerin altında kaldı. Bu sezon 4 maça ilk 11’de başlayan ve toplam 7 maçta süre alan Emre Taşdemir 1 asist yaptı. 

İlk yarıda istediği sonuçları alamayan ve sadece 2 galibiyet alabilen sarı kırmızılı takım ligin son sırasında bulunuyor. 17 maç sonunda sadece 2 galibiyeti bulunan Kayserispor 4 beraberlik alırken 11 kez ise sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. Kayserispor galibiyetlerini Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında almıştı.

Kayseri ekibi bu sonuçların ardından ligin ilk yarısını 10 puan ile tamamladı. 17 karşılaşmada sadece 16 gol atabilen Kayserispor kalesinde ise 42 gol gördü ve ligin en çok gol yiyen takımı oldu. 

Kayserispor, Süper Lig’in ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak. 18 Ocak tarhinde oynanacak olan maçın başlama saati ise 14.00.

Kaynak: Asist Analiz