Süper Lig'in 26.hafta mücadelesinde evinde BtcTurk Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak Hes Kablo Kayserispor, takım kaptanı 33 yaşındaki defans oyuncusu Miguel Lopes'e kavuşamıyor. Kayserispor kaptanı Lopes, Koronavirüsü nedeniyle takıma katılamıyor. Son olarak Kayseri'de oynanan Konyaspor karşılaşmasında görev alan ve sonrasında sakatlık geçiren Portekizli savunmacı, ülkesinden dönemiyor.

Sakatlığının tedavisi için geçtiğimiz hafta ülkesine giden ve dün dönmesi beklenen Miguel Lopes, ölümcül koronavirüsü nedeniyle Türkiye'ye gelemiyor.

Gerek Portekiz gerekse Türkiye kanadında giriş çıkışların kontrol altında tutuluyor olmasından, Türkiye'ye giren kişilerin kontrollerden geçirilecek ve gerekirse karantina altına alınacak olmasından dolayı Lopes, Kayseri'ye gelemiyor.

Öte yandan Kayserispor Kulübü de, olası bir olumsuz durum yaşanmaması için kaptan Lopes ile irtibata geçerek ülkesinde beklemesi ve sağlığına dikkat etmesi konusunda uyarılarda bulundular.
Yeni Malatyaspor karşılaşmasında Miguel Lopes'in yokluğunda Kayserispor'un sağ bekin de Zoran Kvrzic görev alacağı, kaleci Silviu Lung ise sahaya kaptan olarak çıkacağı belirtildi.

Kayseri ekibinin tesisleri Koronavirüs tehlikesine karşı defenfekte edildi.  Bir çok yönetici, hafta boyunca tesislere gitmediği öğrenildi.

Kaynak: Super Haber