Transfer görüşmeleri için Kayseri’ye gelen ve anlaşamadıktan sonra Hollanda’ya geri dönen Faslı futbolcu Youness Mokhtar’ın Tolunay Kafkas hakkındaki açıklamaları düne damga vurdu, Türkiye bu haberi konuştu.

Kayserispor Teknik direktörü hakkında, “Bagaj işlemlerini hallederken bağırış çağırış sesleri duydum. Arkamı döndüğünde Tolunay Kafkas’ın üzerime geldiğini gördüm. Gelip abime yumruk attı, benim de kafama vurdu” diyen oyuncunun iddiasına Kayserispor’dan ilk açıklama sabah geldi. Sarı-Kırmızılı kulübün basın sözcüsü Ahmet Yıldız, “Havaalanında karşılaştık, imza atmayacağını söyledi, ancak sözlü veya fiili bir saldırı olmadı” ifadeleriyle olayı yalanladı.

İddiasını sürdürdü

Bir kez daha kendisine ulaşılan Mokhtar ise iddiasını sürdürürken, “Yaşananlar kesinlikle yalan değil. Orada gerçekleşenleri bütün havaalanındaki insanlar gördü. Polisler de oradaydı. Menajerim olduğunu iddia eden Mehdi’yi de tanımıyorum” dedi.

‘Büyütülmesin’

Olayın başrolündeki isim Kafkas ise Fenerbahçe maçından sonra konuya açıklık getirdi. “Ne kendim ne de Kayseri üzerinden Mokhtar’a prim yaptırmam. Olay iceberg gibi, görünmeyen tarafı var” diyen tecrübeli hoca, “Mokhtar ile bir tartışmam olmadı. Abisiyle kısa bir gerginlik yaşadık. Önemli bir olay değildi. Kamuoyu itibar etmesin, çok önemli bir olay değil” açıklamasını yaptı.

Hollanda ayağa kalktı

Fas asıllı Hollandalı futbolcu Youness Mokhtar’ın, Tolunay Kafkas’la yaşadığını öne sürdüğü olay Hollanda basınını da ayağa kaldırdı. Olay ‘skandal’ olarak nitelendirildi.

kaynak:
 fanatik