Hes Kablo Kayserisporlu futbolcu Mensah, kulübün resmi sosyal medya hesabından canlı yayın gerçekleştirdi. 55 dakika süren yayının başında Mensah, covid-19 salgını nedeniyle müsabakaların oynanmadığı dönemde evinde ailesi ile zaman geçirdiğini anlattı.

Bireysel antrenmanlara devam ederek formda kalmaya gayret ettiğiniı söyleyen Bernard Mensah, “Öncelikle sezonun ilk yarısında kötüydük. Ligin ilk yarısında takım olamamıştık. Berna Gözbaşı’nın kulüp başkanlığına gelmesiyle bazı şeylerin değişmesiyle birlikte yeni hoca ve transferlerle takım olmayı hatırladık. Ligin 2. yarısında takım olmanın savaşmayı gerektirdiğini hatırladık. Karantina süreci bittikten sonra bu performansı devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Kayserispor’da devam edip etmek istemediği hakkında gelen soruya karşılık Ganalı futbolcu Mensah, “Kayseri’yi seviyorum. Kayserispor’da kalmak güzel, takımı ve şehri seviyorum. Fakat benimde hedeflerim var. Şampiyonlar Ligi’nde futbol oynasam çok memnun olacağım” dedi.

Kayserispor taraftar grubu Kapalıkale hakkında gelen soru üzerine ise Bernard Mensah, “Konyaspor maçında 2-0 geriye düşmüştük. Kapalıkale asla susmadı, bize destek verdi. Kapalıkale taraftar grubu her maçta orada olduklarını hissettiriyorlar. Bizi her şartta desteklemeleri bizim için çok önemli. Futbolcular ve hocalar gider, herkes gider, onlar orada olur” dedi.

Ganalı futbolcu sözlerini "Evde kal Kayseri” diyerek bitirdi.

Kaynak : Skor