İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübü Başkanı Bedir, transferde adı büyük kulüplerle anılan oyucusu Deniz Türüç ve sarı-kırmızılı ekibin transfer çalışmalarıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Futbolcuları Deniz Türüç ile ilgili transfer dedikodularının olduğunu söyleyen Başkan Bedir, "Deniz transfer döneminin en gözde isimlerinden, hatta yerli oyuncular içinde ‘Number One’ olacak gibi gözüküyor. Bu onu bizimle görüşülme talebini geldiğinden değil gazetelerde vesaire asparagas haberlerin çıkması nedeniyle söylüyorum. Bu tür haberleri masa başında düşünüp yazanlar da transfer konusunda 'Olsa olsa kim olur?' diye soruyorlar. 'Deniz Türüç olur' diyorlar. Onların aklına gelen diğer takımların başkanları ve teknik heyetin de aklına geliyordur. Deniz Türüç ile alakalı olarak menajerler aracılığı ile yurt dışında ve yurt içinde bir takım girişimlerin olduğunu biliyorum. Bazı menajerlerin bize de zaman zaman Deniz ile ilgili düşüncemizin ne olduğunu soranlar oluyor. Bazen de bir kulüp adına aradıklarını söyleyen menajerler oluyor. Bu zamana kadar ciddi bir görüşme ya da konuşma olmadığı için sözleşmedeki maddeye işaret ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Anlaştığımız isimleri duyunca 'Yok artık' diyeceksiniz demiştim...Mensah gibi oyuncuların peşindeyiz"

Ligin 32’inci haftasında oynanan Kasımpaşa maçından sonra 2 isimle anlaştıklarını kaydeden Erol Bedir, "Anlaştığımız isimleri duyunca 'Yok artık' diyeceksiniz demiştim. Mensah, Atlatico Madrid’in sporcusu. Bedeli de 7-8 milyon Euro. Bu futbolcuyu geçen sezon kiraladığımızda 'Bonservisine 6-7 milyon Euro satın alma opsiyonu koyalım' demiştik. Kabul etmemişlerdi. Kiralama süresi bitti. Mensah burada mutlu olduğunu kalmak istediğini söyledi. Bana göre Mensah mevkisinin Türkiye’deki en iyi futbolcusu. Mensah ile ilgili görüşmelerimizde sona yaklaşmıştım. Mensah’ın işi biterse 'Yok canım o kadar da değil' der misiniz? Dersiniz. O zaman bu ve buna benzer oyuncuların peşindeyiz. Elimizde çok ciddi bir liste var" diye konuştu.