IFA Dünya Kupası Elemeleri ilk maçında Hırvatistan ile karşılaşacak Türkiye'yi favori olarak görmediğini dile getiren Adanaspor'un Hırvat teknik adamı Krunoslav Jurcic, “Hırvatistan, Avrupa Şampiyonası kadrolarını korudu. Benim bildiğim kadarıyla Türkiye, kadrosunu oldukça değiştirdi” diye konuştu.

Jurcic, Adana'da düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantıya Türkçe "Merhaba" diyerek başlayan Hırvat teknik adam Türkiye'nin Hırvatistan maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE KADROSUNU OLDUKÇA DEĞİŞTİRDİ"

Bu tip maçlarda sonucun ne olacağının belli olmayacağını söyleyen Jurcic, "Hırvatistan birbiri ile oynamaya alışmış bir takıma sahip. Benim bildiğim kadarıyla Türkiye kadrosunu oldukça değiştirdi. Bu bilemeyeceğimiz bir durumla karşı karşıya bırakıyor bizi." diye konuştu.

Jurcic, Adanaspor'un ligde kalıp kalamayacağının sorulması üzerine de, "Ben Adanaspor’u sadece ligde bırakmaya gelmedim, olabildiğince puanlar kazanmaya geldim. Bu puanların bizi nereye götüreceğini hep birlikte göreceğiz." diyerek yeni sezon öncesi iddialı konuştu.