Şampiyonlar Ligi son 16 turu mçaında Paris Saint Germain'e 1-0 maplup olan Real Madrid'de Carlo Ancelotti'nin koltuğu sallantıda.

 NTV SPOR'un Sport'a dayandırdığı haberde Real Madrid yönetimin, sezon başında Zinedine Zidane'ın ayrılığından sonra takımın başına ikinci defa geçen Carlo Ancelotti'nin oynattığı futboldan memnun kalmadığı ifade edildi.

Son haftalarda elde edilen skorlara ek olarak Paris Saint Germain karşısında oyunun yetersiz bulunmasından ötürü Florentino Perez'in Ancelotti'nin yerine başka bir teknik adamı düşündüğü belirtildi.

Haberde, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan Florentino Perez'in Kylian Mbappe ile beraber Erling Haaland'ı kadrosuna katmak istediği ancak iki yıldızın Ancelotti'yle ilgili çekinceleri olduğuna öne çıkarıldı.

Perez'in Ancelotti yerine daha modern bir tenik adam ile çalışmak istediği ve takımı  Jurgen Klopp'a emanet etmek istediği ifade edildi..

2015 yılında Liverpool'un başına geçen Jurgen Klopp'un  Merseyside ekibiyle 2024 senesine kadar kontratı söz konusu. 

Real Madrid yönetimin listesinde ayrıca, Paris Saint Germain'den sezon sonu ayrılması gündemde olan Mauricio Pochettino'nun da yer aldığı kaydedildi..

İsmi Manchester United'la da geçen Mauricio Pochettino'nun Tottenham'da görev yaptığı süreçte Real Madrid'in başına geçebileceği öne sürülmüştü. 

KAYNAK: NTV SPOR