İspanyol kulübü Atletico Madrid'in 126 milyon euro'luk bonservis bedeliyle Benfica'dan kadrosuna kattığı Joao Felix, Atletico Madrid'i tercih ettiği için pişman olmadığını açıkladı.

Benfica TV'ye açıklama yapan Felix, "Her futbolcu dünyanın en büyük takımlarında oynamayı hayal eder, Atletico da onlardan biri. Birçok takımdan teklif almıştım ancak Atletico'yu seçtim. Çünkü daha iyi olabilmem için gerekli tüm şartlara sahipler." sözleriyle kararının arkasında yatan sebepleri açıklamış oldu.

İspanyol ekibindeki ilk sezonunda zaman zaman sakatlık problemleriyle karşılaşan genç oyuncu, Cristiano Ronaldo ve başka futbolcularla karşılaştırılmak istemediğini söylerken şunları söyledi;

"Futbol oynarken keyif almaya çalışıyorum. İnsanların "Yeni Ronaldo" yakıştırmaları yapmasına ya da ödüller kazanacağımı düşünmesine gerek yok. Sadece keyif almalı ve anı yaşamalıyız."

Madrid temsilcisindeki ilk sezonunda şu ana kadar 28 maça çıkan 20 yaşındaki Portekizli yıldız, 6 gol atarken üç de asist yapma başarısı gösterebildi.

Kaynak : Goal.com