İsyanya La Liga devi Barcelona'ya transfer olduktan sonra, sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Ousmane Dembele, bir kez daha sakatlandı.

Barcelona ekibinin yaptığı antrenmanda sakatlık geçiren Fransız kanat oyuncusu Dembele, sezonu büyük ölçüde kapattı. Ousmane Dembele; Bundesliga ekibi Borussia Dortmund da çok parlak bir dönem geçirdikten sonra, 2017/2018 sezonu başında, La Liga ekibi Barcelona'ya 125 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Barcelona'da 9. sakatlığını yaşayan Dembele, bu sezon ile birlikte Katalan ekibinde 456 gününü sakatlık altında geçirmiş olacak. Bu sezon Barcelona formasıyla sadece 9 mücadele forma giyebilen Dembele, 1 gollük performans sergileyebildi.

Ayrıca Ousmane Dembele'nin sakatlığının ardından İspanyol medyasında "Arda Turan" sesleri yükselmeye başladı.

La Liga takımı Barcelona ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Arda Turan'ın Dembele yerine forma giyebileceği belirtilirken, üst üste paylaşımlar gelmeye başladı.

Sport muhabirlerinden Albert Roge: "Barcelona'da Arda Turan zamanı geldi" şeklinde bir paylaşım yaparak, tecrübeli oyuncunun kadroya dönebileceğini ifade etti.

Kaynak: İnternet Spor