Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan tarihi hezimetin ardından uzun süredir yönetimle arası açık olan Lionel Messi’nin takımdan ayrılmak istemesiyle krize sürüklenen Barcelona, sıkıntılı bir süreçten sonra Arjantinli yıldızın yeni sezonda da takımda kalmayı kabul etmesinin ardından adeta derin bir nefes aldı.

Goal.com'un haberine göre kulüp yönetimi, yeniden yapılanma yolunda en büyük hamlesini Inter’in forveti Lautaro Martinez ile yapmak istiyor. Katalan ekibi, salgının futbola verdiği ekonomik zarardan ötürü Lautaro Martinez için üst teklifini 65 milyon euro olarak belirledi. 

Barcelona aklı, Lautaro Martinez’in tam da takımın ihtiyacı olan forvet profiline sahip olduğunu düşünüyor. 23 yaşındaki golcü, yeni teknik direktör Ronald Koeman’ın kafasındaki oyun planına da birebir uyuyor.

Kulüpte son günlerde Olympique Lyon ile bir yıllık sözleşmesi kalan Memphis Depay’ın ismi de zikrediliyor. Koeman’ın daha önce milli takımda öğrencisi olan Depay’ı çok beğendiği biliniyor. Ancak daha önce dizinden ciddi bir sakatlık geçirmesi ve Martinez’den üç yaş büyük olması, Hollandalı yıldızın arka planda kalmasına neden oluyor.

(Goal)