İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona, Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi’nin bedelsiz bir şekilde PSG'ye transfer olmasının ardından forvet hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Hücum hattı için Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in 2 süper yıldızı Alexandre Lacazette ve Aubameyang ile ilgilenen İspanyol takımı, bu transferleri gerçekleştirmek için kaynak arayışında.

Barcelona teknik direktörü Ronald Koeman düzenlediği basın toplantısında, takıma santrafor transferi yapmak istediğini açıkladı.

Maddi sorunlar yaşayan İspanyol ekibi, bu nedenlerden dolayı Messi ile de yollarını ayırmıştı.

Forvet pozisyonuna yalnızca 1 oyuncu düşünen Koeman, istediği transferi gerçekleştirebilmesi için öncelikle kaynak yaratması gerekiyor.

Sky Sports'da yer alan iddiaya göre; Arsenal forması giyen Pierre-Emerick Aubameyang ve Alexandre Lacazette ilgilenen Barcelona 2 oyuncudan yalnızca 1 tanesini transfer etmek istiyor.

Barcelona, transfer listesinde olan Martin Braithwaite’in satılması durumunda transferin gerçekleştiriceği ifade ediliyor.

Öte yandan deneyimli çalıştırıcı Koeman oyuncusunun satılmadığı takdirde mevcut kadroyla devam edeceklerini dile getirdi.

Aubameyang ile iletişime geçen Barcelona yönetimi, oyuncunun İspanya’da oynamaya sıcak baktığını öğrendi. Arsenal ile iki yıl daha sözleşmesi bulunan Aubameyang için takas teklifleride düşünülüyor.

Sezon sonunda Arsenal ile sözleşmesi sona erecek olan Lacazette içinde temasa geçen Barcelona 2 oyuncudan 1’ini takıma katmak istiyor.

Kaynak: NTV Spor