İspanya La Liga devi Barcelona, önümüzdeki yaz transfer süreci öncesinde bütün konsantrasyonunu Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund takımında oynayan Erling Haaland'a ayırmış durumda.

 ESPN'de bulunan habere göre mali olarak iyi durumda olmamalarına karşın sportif yükselişi yakalayabilmek için Haaland'ın transferini en önemli koşul olarak gören kulüp yöneticileri, yaz transfer sürecinde  Norveçli golcüyü renklerine bağlamak adına diğer mevkilerde ucuza gitmenin planlarını yapıyor.

Transfer bütçesinin büyük bölümünü Haaland'a ayırıp, diğer pozisyondaki eksikleri kontratı sona eren isimlerle takviyede bulunmayı amaçlayan Xavi Hernandez'in teknik patronluğunu yaptığı Katalan devi, ava çıkmış durumda. Chelsea'den iki defans oyuncusu  Cesar Azpilicueta ve Andres Christensen ve Milan'ın orta saha oyuncusu Franck Kessie'nin kontratları sezon sonunda bitiyor ve Barcelona'nın bu isimlerinde içinde bulunduğu en az 5 serbest statüsü kazanacak futbolcuya resmi sözleşme teklifini sunması bekleniyor.

KAYNAK: NTV SPOR