La Liga ekiplerinden Barcelona, gözden düşen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Ivan Rakitic'in bonservis bedelini belirledi.

İspanyol ekibiyle 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Hırvat oyuncu  Rakitic, buna karşın takımda gözden düşmüş durumda. Bu sezon 31 karşılaşmada yalnızca 15 mücadelede ilk 11'de forma şansı bulabilen Rakitic, henüz rakip fileleri havalandırmayı başaramadı.

Barça'da Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Arthur ve Arturo Vidal'in daha belirgin rollere sahip olmasının ardından, eskiden as kadroda ilk akla gelen oyunculardan biri olan Rakitic yerini kaybetti.

Goal.com'da yer alan habere göre; La Liga ekibi Hırvat oyuncu için 20 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirlerken, bu isteklerini karşılayan bir teklifin gelmesi durumunda 32 yaşındaki futbolcuyu göndermeye hazır durumda.

Son zamanlarda adı Premier Lig ekibi Manchester United, Serie A takımları Inter ve Juventus ile anılan Ivan Rakitic ise oldukça popüler olduğu eski takımı Sevilla'ya dönmek istediği ifade ediliyor. Sevilla'ya dönebilmek için maaşında indirime gitmeyede hazır olan Rakitic için önümüzdeki günlerde Sevilla'nın resmi teklifte bulunması bekleniyor.

Kaynak: Goal.com