Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transferinden sonra takımdaki süper star boşluğunu Eden Hazard'la kapatmayı düşünen Real Madrid yönetimi, Chelsea'nin kapıyı 170 milyon eurodan açması üzerine alternatif yollar aramaya başladı. İspanyol devi, şu anda Chelsea'de kiralık olarak oynayan Mateo Kovacic'i de anlaşmaya dahil ederek, 170 milyon euroluk faturayı düşürmeyi planlıyor.

Eden Hazard bu sezon çıktığı 16 maçta takımına 8 gol, 2 asistlik katkıda bulunup başarlı bir performans ortaya koyan futbolcunun birçok kez Real Madrid için oynamak istediğini dile getirmesine rağmen transferindeki en büyük sorun Chelsea'nin yıldız futbolcuyu takımda tutmak istemesi.

Belçikalı yıldızın hocası Maurizio Sarri konuyla ilgili olarak "Elbetteki onu istiyorum. Eğer Eden isterse biz kulüp olarak onu takımda tutmayı ve hemen yeni bir kontrat yapmaya hazırız." dedi. Fakat Real Madrid yönetimi'nin bu transferi gerçekleştirmekte ısrarcı olması ve bu sezon Chelsea'ye kiraladığı Mateo Kovacic'in de bonservisini bu transferde kullanmasının yanında Hazard'ın Real Madrid'de oynamak istemesi Belçikalı yıldızın takımda kalmasını zorlaştıran etmenler olarak öne çıkıyor.


Kaynak:Sporx