Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen 32 yaşındaki futbolcu Angel Di Maria, 2014 Dünya Kupası finali öncesinde İspanya La Liga ekibi Real Madrid'den bir mektup aldığını ve yırttığını açıkladı.

Arjantinli futbolcu 2014 Dünya Kupası'nda Belçika'ya karşı oynadığı çeyrek final mücadelesinde bir sakatlık geçirmiş ve Hollanda'yı mağlup ettikleri yarı final mücadelesinde forma giyememişti.

Almanya ile karşı karşıya geldikleri final karşılaşmasında forma giymek istediğini dile getiren Di Maria şu ifadeleri kullandı; "Gerçeği sadece ben, doktor Daniel Martinez ve teknik direktör Alejandro Sabella biliyorduk. Bacağım normal değildi ama finalde oynamak istedim. Bir daha hiç futbol oynayamamak bile umrumda değildi. Bu, Dünya Kupası finaliydi. Benim finalimdi" 

32 yaşındaki Arjantinli futbolcu Di Maria, Telefe ile yaptığı röportajda Almanya karşılaşmasından önce La Liga ekibinden final karşılaşmasında oynamasını istemediğini söyleyen bir mektup aldığını şu sözlerle açıkladı;

"Real Madrid'in beni satmak istediğini biliyordum. Sonrasında bir mektup geldi. Daniel bana Real Madrid'den geldiğini söyledi ama ona bakmak bile istemedim ve yırtıp attım. Alejandro ile konuşmaya gittim ve durumu anlattım. Henüz yüzde 100 hazır değildim. Onun beni sevdiğini ve oynatmak istediğini biliyordum ama takım için en iyi kararı vermesi gerekiyordu. İğne olup, şansımı denemek istedim. Ancak toplantıdan sonra benim yerime Enzo Perez'i oynatmaya karar verdi."

PSG forması giyen 32 yaşındaki futbolcu, dünyayı etkisi altına alan küresel salgın koronavirüs nedeniyle günlerini evinde karantina altında geçirdiğini belirtirken şu ifadeler ile açıklamalarını tamamladı; "Tüm bu yaşananlar çılgınca. 14 gündür tecrit altındayız. Kulübün talebi üzerine 2 gün daha kalacağız. Markete yalnızca bir kez gittik ve hemen döndük. Kızlarımızı tehlikeye atmak istemiyoruz. Arjantin'deki ailemizle her gün görüntülü konuşuyoruz ve bu bize biraz olsun huzur veriyor" 

Kaynak: Goal.com