Dimitar Berbatov, Real Madrid forması giyen Gareth Bale'i profesyonel olmayan davranışları nedeniyle eleştiride bulundu.

Teknik direktör Zinedine Zidane'nın planları arasında yer almayan ve uzun süredir ilk 11'de şans bulamayan 31 yaşındaki Galli fubolcu, Alaves maçında yedek beklerken maçın sonuna maskeyi gözlerinin üzerine doğru çekti ve uyukladı. 

Cezayir asıllı Fransız teknik adam Zidane'nın beşinci oyuncu değişikliği hakkını Brahim Diaz'dan yana kullanmasının ardından yeniden kameralara yakalanan Bale, bu karara kahkahalarla tepki gösterdi.

31 yaşındaki tecrübeli futbolcu Tottenham'dan eski takım arkadaşı Berbatov ise Betfair'e yazdığı yazıda şu ifadeleri kullandı;

"Olanları gördüğümde, inanamadım. Maskeyle gözlerini örtmesini ve uyuyor taklidi yapmasını hayretle izledim. Bunu asla onaylayamam. Çok acemice ve Real Madrid'e karşı büyük bir saygısızlık"

Berbatov, Galli futbolcunun takımdan ayrılmasının tek çözüm olduğunu da belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Bale'i oynarken izlemeyi seviyorum. Aynı durumları ben de yaşadım ancak bu tür bir tepki aşırıya kaçıyor. Madrid'in Bale problemine bir çözüm bulması gerekiyor. Sanırım tek çözüm Bale'in Real Madrid'den ayrılması. Eğer Madrid taraftarı olsaydım ve bir oyuncunun bu şekilde davranışlar sergilediğini görseydim, çok öfkelenirdim."

Öte yandan La Liga ekiplerinden Real Madrid forması giyen Gareth Bale bu sezon 16 lig maçına çıktı ve 12'sinde ilk 11'de başladı.

Tecrübeli oyuncunun son dönemde sakatlıklar peşini bırakmadı.

Kaynak: Goal.com