Galatasaray'dan kiralık olarak La Liga ekibi Real Sociedad'ın yolunu tutan Bruma, İspanyolların gözüne çabuk girdi. Forma giydiği ilk hazırlık maçlarında başarılı bir performans sergileyen Portekizli futbolcu, en ciddi sınavını ise dün verdi. Takımının Atletico Madrid ile karşı karşıya geldiği mücadelede görev alan genç yıldızın futbolu tam not aldı.

Teknik direktör David Moyes'in ilk 11'de görev verdiği ve 90 dakika sahada kalan futbolcunun oyunu büyük beğeni toplarken, Sociedad maçı kaybetse de Bruma'nın mavi-beyazlı ekip için kazanım olduğu değerlendirmesi yapıldı. San Sebastian yerel basınından Diario Vasco'nun maçla ilgili haberinde "Bruma kalitesini ve müthiş tekniğini gösterdi. Oyun içerisinde oldukça aktifti" ifadelerine yer verildi.

İlk 11'i garantiledi

La Liga'da yeni sezon öncesinde oyuncunun durumun değerlendiren İspanyollar, dün gece de sol kanatta görev alan Bruma'nın yeni sezonda takımın bu bölgedeki bir numaralı tercihi olacağı yorumlarını yaptı. David Moyes'in Portekizli futbolyu sık sık oynatma niyetiyle kadrosuna kattığı belirtilirken, oyuncunun hazırlık maçlarındaki performansıyla bu bölge için ilk 11'deki yerini tescillediğine de dikkat çekildi.

*Skorer