Real Madrid'de teknik direktörlük koltuğuna Zinedine Zidane'nın gelişinden sonra gözden düşen James Rodriguez için, Premier Lig takımlarının transfer yarışına girdiği öğrenildi.

İspanyol El Confidencial gazetesinin haberine göre Real Madrid, ilk 11'deki yerini kaybeden Kolombiyalıyı bu yaz elinden çıkarmanın planlarını yapıyor. Copa America'da sergilediği iyi performansla piyasasını arttıran 24 yaşındaki futbolcu için 3 kulübün devrede olduğu öne sürüldü.

Chelsea ve Mancester City teklif yaptı

James Rodriguez için Real Madrid kulübüne ilk teklifi yapan takımlar, Premier Lig'den Chelsea ve Manchester City oldu. El Confidencial, iki kulübün de resmi teklifi yaptığını belirtirken, ayrıntıları ise açıklamadı.

Güney Amerikalı yıldız için arka planda bekleyen bir diğer kulüp ise Ligue 1'in zengin ekibi PSG. Teknik direktör Laurent Blanc'la yollarını ayırdıktan sonra Sevilla'nın kupa canavarı hocası Unai Emery'yle anlaşan Fransız ekibinin, Real Madrid'e reddedilemeyecek bir teklif yapmaya hazırlandığı da gelen bilgiler arasında. Real Madrid'in ise James Rodriguez için 65 milyon Euro'dan daha düşük bir teklifi düşünmeden geri çevireceği belirtildi.