2018-19 sezonunun ikinci yarısında Barcelona forması giyen deneyimli oyuncu Kevin-Prince Boateng, eski takım arkadaşı yıldız oyuncu Lionel Messi'yi göklere çıkardı.

DAZN'a konuşan deneyimli oyuncu Boateng, Barcelona günlerinı anlatırken, "Oradaki geçirdiğim 6 ay harikaydı. İlk başta inanamamıştım. Beni gerçek Barcelona değil de Espanyol istiyor sandım! Messi ile antrenmana çıkmak kelimelerle anlatılmaz. Her zaman Cristiano Ronaldo'nun dünyanın en iyisi olduğunu söylemiştim, ama Messi başka bir şey. Normal değil. Onunla antrenman yapmaya başladığımda kariyerimde ilk kez kendimi yetersiz hissettim. İnanılmaz şeyler yapıyordu. Onu gördükçe futbolu bırakasım geliyordu, kendi kendime 'Ben bittim, artık bırakmalıyım!' diyordum." diye konuştu.

"Bir günde üç lüks araba aldım ama..."

2007-2009 yılları arasında Tottenham forması giydiği dönemde saha içinden çok saha dışındaki büyük yankı getiren davranışlarıyla gündeme gelen 33 yaşındaki Boateng, o günleri ise şöyle ifade etti: "Tottenham'da gençken bir günde üç tane lüks araba almıştım ama içimde büyük bir acı vardı. Mutluluğu parayla satın almaya çalışıyordum. Oynayamıyordum ve mutsuzdum. İyi değildim ve başka arayışlara girmiştim. Daha sonra o günleri arkamda bıraktım."

Barcelona'dan ayrıldıktan sonra sırasıyla Fiorentina ve Beşiktaş forması giyen 33 yaşındaki oyuncu, son olarak Serie B ekiplerinden Monza'ya transfer olmuştu.

Kaynak : Goal.com